Monday, February 13, 2017

#IBUMUDA BERGELAR AGENT SAH SEQYBEAUTY

As salam

Maigadddd dah la blog sendu
Menulis setahun sekali
Aduhaiiii bertambah sendu pilu 

Takpe biarlah 
Yang dah berlalu biarkan ia berlalu. 
Gitu

Nak bagitau tahun 2017 ni ibumuda bersemangat nak mencuba benda baru
Ibumuda dah jadi AGENT SAH SEQY BEAUTY 
Apa best nya produk ni?

IG: ms_onie (BUKAN mama_onie)

Best sangat tau
Ibumuda kata best sebab sendiri pun pakai
BEST sebab skincare ni more kepada merawat dan mengembalikan kesihatan kulit wajah
Bukan sejenis yg peeling peeling dan bagi  muka 3 hari terus pom GEBUS, GOJES tu.
Kadang kadang ragu jugak dengan iklan produk kesan seawal 3 hari
Ada ke barang sebegitu baik tanpa side effect ye dok?

So hati hati ye kawan kawan sekelian 
Takmo sebab ghairah nak putih gebu gojes 
Kita terbeli barangan bermekuri
Habis rosak terus kulit muka

Set Skincare diformulasikan khusus untuk kulit Asia dan juga mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat, kusam, dan berminyak. Mengandungi pelbagai extract tumbuhan (alam semulajadi), tidak mempunya merkuri atau bahan-bahan terlarang, dan juga diluluskan pihak KKM.  

Fungsi dan Kelebihan Skincare SEQYBEAUTY =====================================
Cleanser (KKM Reg No : NOT141102733K) 1. Sebagai pelembap wajah (Vitamin E) 2. Membaik pulih sel kulit (Vitamin C) 3. Membuang kotoran padan wajah 4. Anti-Oxidant 5. Mencerahkan kulit (sumber dari alam semulajad) 6. Anti penuaan. Menegangkan kulit sekaligus mengurangkan kedutan di wajah 7. Penyejukkan wajah (cooling agen, sumber dari cucumber) 8. Memudarkan jeragat dan bintik hitam. 9. Mengurangkan masalah kulit berminyak (sumber lemon citrus) 10. Anti-microbial
Toner (KKM Reg No : NOT150300575K) 1. Membantu menstabilkan pH kulit 2. Meminimalkan ukuran pori-pori dengan penggunaan yang tepat (menepuk-nepukkan toner pada wajah dengan menggunakan telapak tangan) 3. Memberikan perlindungan dengan mengangkat mineral yang terdapat pada air disaat anda membersihkan wajah. 4. Bertindak sebagai humektan, mengunci kelembaban sehingga mengurangi kekeringan saat kulit terkena sinar matahari. 5. Mengurangkan risiko berjerawat dan berkedut. 6. Mengawal sebum (kelenjar minyak) 7. Mengurangkan radang (kemerahan).
Serum (KKM Reg No : NOT150300577K) 1. Membuatkan struktur kulit lebih tegang dan anjal. 2. Melembapkan kulit wajah yang kering akibat jerawat. 3. Mengurangkan kedutan pada wajah (Anti penuaan) 4. Menghalus serta mencerahkan kulit. 5. Menutrisikan kulit. 6. Mencegah kegatal (iritasi) atau kemerahan akibat jerawat. 7. Menghilangkan flek pada wajah. 8. Mencegah pertumbuhan bakteria dan jerawat, 9. Mengawal sebum.
Day & Night Krim (KKM Reg No : NOT150300576K) 1. Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat. 2. Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah (pigmen) 3. Mengecilkan pori-pori 4. Menegangkan dan menghilangkan kedutan pada wajah. 5. Menghilangkan parut di wajah 6. Menyegarkan kulit wajah. 7. Mengawal minyak 8. Mengurangkan kegatalan dan kemerahan (akibat jerawat) 9. Melicinkan tekstur kulit 10. Melindungi kulit dari sinaran UV
JOM cuba dulu sebotol eh
Sekali cuba
Pasti jatuh chenta!
Gitu.

PM/WA ibumuda 016.4447944

No comments:

Post a Comment