Tuesday, June 4, 2013

Picture Tells A Thousand Words

As Salam

Scene ni di rakamkan masa weekend baru baru ni
Masing masing bergaya dengan baju bola masing masing
 
Belah kanan Akeem adalah anak kakak mami yang kedua (Muazzam Muhaimin @ Ajam) dan belah kiri Akeem anak kakak mami yang sulung (Hadif Izzul Sufi @ Ijoi)
Apa la Akeem tengah pesan kat Ajam tu... mesti dia cakap "nanti buat gaya peace tau!"
 
Peace yo!

Potong! Ajam bergaya ala ala 'jambu' plak... heheh sekali pandang macam style Boboiboy pun ada - sorang boboi angin, sorang boboiboy halilintar, sorang boboiboy tanah tinggi!
 
Ini gaya muka marah
Ini gaya muka gembira
hehehehe perut itu - booolat! Gaya merajuk nih
Ini gaya muka hensem - oh muncung mu sungguh menawan hati mami Akeem!
Ini muka serius
Ini gaya muka comelllll
Dah tak boleh tahan sebuk nak mengusik cousin dia
Sungguh nakal tapi comel!!!
HAHAHAHA bila tengok Akeem terasa macam tengok diri sendiri
Sungguh notty dan "kaypochee"  

Duhai anak
Ketahuilah
Walau macam mana mami marah pada kamu
Kasih sayang dan cinta mami tak pernah surut
Kaulah permata kaulah nyawa mami
Mami doakan kamu membesar menjadi anak soleh dan berbahagia dunia akhirat
Amin!

5 comments:

  1. Pahang gaduh ngan johor tau!

    ReplyDelete
  2. Kami takde hal... mami pahang babah johor... akeem x amik pusing yang penting dia happy je...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Muka gembira yg paling mami geram!

      Delete